balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Pro Pannonia

2008. május 17. - BDK
Megújult és nagyon szép lett a Pro Pannonia Kiadó honlapja. A főoldalról be lehet lépni mind a régi, mind az új rendszerbe. A régi flash-megoldású volt, annak összes hátrányával (és kevés előnyével), az új html-oldalakból áll, épp ezért a Google is jól látja. Az új rendszer még bőven feltöltés alatt áll, nekem szerencsém van, mivel a könyvek szerzők szerinti prezentálá- sában a B betűig már eljutott a webmester, így a kiadó által gondozott öt könyvem bemutató oldala már böngészhető: Árokszélen - Halott madárral - Világvége - Szembesülés - 2000±3. Külön erőssége (lesz) az oldalnak, hogy a kiadványaikról megjelent kritikákat, ismertetéseket is számba veszik, lehetőség szerint közölve a szöveget vagy az internetes elérhetőségét. A honlap segítségével mód van online könyvrendelésre is - ez esetben a vevő 15 %-os kedvezménnyel juthat a könyvhöz.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr97474103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erőss Zsolt 2008.05.17. 21:02:38

Köszönet a szép szavakért. A feltöltéssel igyekszünk, remélhetőleg néhány héten belül minden könyv adata fenn lesz. Azért 23 év anyaga nem semmi, ezt be kell ismerni. Az előző honlapból pedig sok használható dolog nincs. Külön köszönet BéDéKá-nak a jótanácsokért (Google, keresők stb.)

Üdv: Zsolt

(P.S. A fórum nem-automatizmusa (hú!) szándékolt)

BDK · http://ungparty.net/ 2008.05.18. 09:48:04

A honlap keresőoptimalizálása terén bizony lenne még teendő, de ezekkel a meglátásaimmal nem akartam sem az olvasót terhelni, sem az egyébként minden elismerést megérdemlő munkádat "cikizni" - de azért örülök, hogy szóba hoztad az, amit levélben írtam meg neked.

El Lobo - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2008.05.18. 10:06:26

Kedves B.D.K.

Egyfelől gratulálok, mert minden megjelenés jó, és az ilyesfajta pláne az!

(Másfelől meg, személy szerint csüggedt vagyok kicsit. A Szembesülés híreit mindig különös figyelemmel követem, most is, s kicsit csalódás, hogy a kiadó nem hivatkozik arra, hogy e könyv kapcsán született meg Magyarország első blog esszéje. ((Az irodalom.lap.hu pl. tud erről, a kiadód nem.))
Hiába na, megint beigazolódott: Pécsett nem elegáns dolog pécsinek lenni.)

BDK · http://ungparty.net/ 2008.05.18. 10:15:06

Kedves El Lobo barátom, biztos vagyok benne, hogy nem erről van szó, hanem a szerkesztőnek egyszerűen nincs, nem volt tudomása az esszédről. Most, hogy felhívtad rá a figyelmét, bármibe lefogadom, hogy egészen rövid időn belül megjelenik az adott helyen a link. Addig is segítsük a munkáját azzal, hogy megadunk itt egy linket: joljarok.hu/blog/archives/162

Erőss Zsolt 2008.05.18. 12:43:29

Kedves El Lobo!

Lelkiismeretem tiszta. Tudok róla, sőt, rendszeresen követem, olvasom az írásokat. Nincs másról szó, és ezt BDK-nak meg is írtam, hogy irdatlan adatmennyiség az, amit egyszerre kezelni kell, s csinálom mindezt a szerkesztőségi munka, kéziratolvasás, a kereskedőkkel való napi harcok mellett, itthon, szabad(?)időmben. Mint talán emlékszel rá, BDK pécsi látogatásáról elsőként neked küldtem az infot, persze ezt csak én tudhatom. S hogy bizonyítsak is, egy órán belül nézz csak vissza a honlapra...

Üdv mindenkinek.

EL LOBO - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2008.05.20. 15:05:49

Kedves Zsolt és BDK!
Az én lelkiismeretem viszont most maszatos kicsit, kicsinyes sértettségem elragadott fentebb.
Elegáns volt a válasz, a link (enyhe pír rajtam).
Ám igyekszem vissza a rendes mederbe, s csepet sem kifogástalan hsz.-em piciny szégyenét ledolgozom.
Az általam szerkesztett Jóljárok.hu Szolgáltatóházába a Pro Pannonia Kiadónak - természetesen ingyen -, kategóriát és boxot nyitottam:
joljarok.hu/szolgaltatohaz/index.php?kategoria=kultura_konyv_konyvkiado

s az előbb említett portálon Zsoltnak, a Hírek rovatban, egy önnálló hírt is ajánlok. Bármikor élhet(sz) vele, amikor a Kiadónak fontos híre van.
Otrombaságom talán így már felejthető. Reménykedem...

BDK · http://ungparty.net/ 2008.05.20. 19:07:08

kedves Lobo, azzal csak "jóljár" az ember (és a kiadó), ha egy kicsit farkasmód morgolódsz, mert aztán parádésan kirukkolsz valami "fájdalomdíjjal". így ezúton bátorítalak, hogy csak nyugodtan moórgolódj máskor is, kicsit néha haraphatsz is, ha utána ilyen nagyvonalú a "ledolgozás"!

Erőss Zsolt 2008.05.20. 20:16:54

Kedves El Lobo!

Nincs okod pironkodni, aki ismer, olvas, beszél Veled, az tudja, hogy gentleman vagy. Ez számomra egy pillanatig sem volt kétséges. Köszönet a lehetőségért, élni fogunk vele. "This is a beginning of a beautiful friendship..."

Üdv: Zsolt
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása