balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Agyvérzés

2008. december 14. - BDK

Pénteken késő este történt. Álmában lefordult paplanostul az ágyról. Amikor Éva és Kolos felemelték, azonnal látták, hogy valami nincs rendben. Mentők, kórház, tomográfia. Negyven milliméteres vérömleny anyám jobb agyféltekéjében. Bal oldala megbénult, beszéde összezavarodott. Azóta állandó családi ügyelet mellette a kórházban; tegnap bátyám is megjött Bajáról. (Közben újabb tapasztalatok az ukrán egészségügyben uralkodó viszonyokról.) Az orvosok semmi jóval nem kecsegtetnek; szerintük egy-két hét múlva fog kiderülni, rosszabbra vagy jobbra fordul-e az állapota, netán állandósul. Mi persze a felépülésben bízunk, még ha nincs is rá túl sok remény.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr61822276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tibor2 · http://e-karpatalja.blog.hu 2008.12.14. 21:50:58

Őszinte, szívből jövő jobbulást kívánok!

BDK · http://ungparty.net/ 2008.12.15. 09:08:10

Nagyon köszönöm. Azoknak is, akik emailben, cseten, telefonon kívántak hasonlókat. A helyzet nem javult, de nem is romlott. Bizakodunk.

Zebra 2008.12.15. 19:55:14

Jobbulást kívánok én is. Ez szokott használni.

KapitányG 2008.12.15. 20:05:22

Regisztráltam, hogy mondani tudjam: jobbulást kívánok Édesanyádnak!

BDK · http://ungparty.net/ 2008.12.15. 20:18:07

nagyon köszönöm!

[Jesszus! A szolgáltató megkérdezésünk nélkül az összes blogot átállította úgy, hogy csak regisztráltak kommentezhetnek - és nem is lehet visszacsinálni. Én észre sem vettem. Ez nem jó! Nagyon nem jó! itt írják: inda.blog.hu/ ]

tibor2 · http://e-karpatalja.blog.hu 2008.12.15. 23:44:32

Valóban nem túl jó húzás volt ez az indától. Hiába azt ígérik, hogy egyszerűbbé teszik a regisztrációt sok ember meg fog hátrálni mégis a kommentezéstől, mert nem szivesen adják ki személyes e-mail cimeiket. Nekem is van egy amit csak jóformán regisztrálásra használok.

Nola 2008.12.16. 00:48:41

Én is jobbulást kívánok neki!

[Meg van az a másik aranyos dolog is, hogyha engeded, hogy reklámokat tegyenek a blogodra, akkor kikerülhetsz az index címlapra, ha viszont ezt nem engeded, akkor nem fogják kirakni az indexre a blogod. Ez engem mondjuk nem érint, de akkor is!]

BDK · http://ungparty.net/ 2008.12.16. 08:15:25

Köszönöm mindannyiotoknak a jókívánságokat. A helyzet azóta is változatlan. Anyu állapota nem javult (de nem is romlott), 24 órás családi felügyeletre szorul a kórházban; ezt maguk az orvosok jelentik be a hozzátartozóknak. És az a helyzet, hogy igazuk is van, mert ők nem biztosítják.

[Én kapásból lemondtam a reklámokat, akar a fene az index.hu címlapjára kerülni. De ez a "csak regisztráltak kommentezhetnek", ez durva. Ha kicsit jobb lenne a társaság a NolBlogon és nem egy igen aktív hölgykoszorú uralná a terepet, át is mennék oda főblogolni.]

Nola 2008.12.16. 10:51:51

Borzasztóak ezek a kórházi viszonyok.

B.E. 2008.12.17. 21:35:48

Károly, kívánom a legjobbakat édesanyádnak, nektek pedig erőt és türelmet az ápoláshoz meg az ukrán egészségügyhöz. Tudod, hogy tudom, miről van szó.

BDK · http://ungparty.net/ 2008.12.18. 09:21:45

Fájdalommal tudatom, hogy édesanyám, Balla Lászlóné sz. Róna Margit ma reggel meghalt.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása