balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Hosszúfény, verseim

2008. július 20. - BDK
Meghozta a posta a Hosszúfény c. antológia két tiszteletpéldányát. Mivel mindketten szereplünk benne. Évától mesék, tőlem 3 vers. Mint az előszó írja: "a kiadó és a szerkesztő talált két olyan fogódzót, amely lehetővé és indokolttá tette, hogy az e kötetben szereplő műveket és szerzőiket éppen ebben, és nem más csillagzatban tárja az érdeklődő nagyközönség elé: az egyik az, hogy a szerzők mindannyian a magyar nyelvterület azon részének szülöttei és alkotói, amely kívül esik Magyarországnak a múlt század elején megvont határain, a másik, hogy 2004 és 2006 között mindannyian a magyar kulturális tárca irodalmi ösztöndíjasai voltak." Itt persze újra felmerül a kérdés, szerencsés dolog-e külön kezelni az írókat a határon túliságuk miatt, de ebbe ezúttal nem megyek be.
Tovább

Hosszúfény, Éva meséi

Berniczky Éva

Papucsvirág, papucsmag

Elsőként a kis papucsról kellene mesélni, hiszen szinte mindent feljegyeztek róla az éber szeműek. Azt is, hogy hol látták először, azt is, hogy mikor, és legfőképp azt, kié volt puha fészkével, lila virágaival, selymes leveleivel. Fel nem kért papucsfigyelők azt terjesztik róla, kíváncsi orrát ebbe is, abba is belefúrta-beledugta, tudni akarta mindazt, amit az előtte tipegő, csoszogó, slappogó, csattogó, libegő, topogó, surrogó elődei begyűjtöttek a világról.

Tovább

Alattomos pörgepor - EREDMÉNY

Felhívásomra 30 szerző jelentkezett - az identifikciós játék történetében ez magas rekord! Huszonöten minden tekintetben eleget tettek a mostani forduló egyik alapfeltételének: külön weboldalon, általában saját blogjukban publikálták az alattomos pörgepor kulcskifejezést definiáló, magyarázó, körülíró vagy történetbe foglaló szócikküket. Akadt köztük tudományos leírás vagy tudósítás, újsághír, kisnovella, vers, kisesszé, misztikus és erotikus történet egyaránt. Eredményoldalamon először is egymás alá helyezem a 25 megfelelő linket (a versenyoldalon történt értesítés sorrendjében):

Tovább

Könnyített vízumhozjutás

Olvasom: "a határon túli magyar szervezetek erre jogosult vezetőinek lehetőségük lesz arra, hogy egy felelősségvállalási nyilatkozatot adjanak ki a magyar igazolvánnyal vagy hozzátartozói igazolvánnyal rendelkező személyek számára, amely a vízumeljárásban a beutazás és a tartózkodás anyagi fedezetének igazolására szolgál." Jól értem? A KMKSZ meg az UMDSZ vezetői fogják igazolni, valakinek van-e elég pénze, hogy Magyarországra utazzon és ott tartózkodjon? Eszem megáll.

Jelzésértékű templom

Az azért roppant megnyugtató, hogy - mint olvasom - a beregszászi magyar főiskolának nemcsak rektora meg elnöke, hanem főtitkára (!) és mi több, saját lelkésze (!!) is van. Fel is szólalt a tanévzárón, amelyre "ezúttal is a református templomban került sor. Ez utóbbi jelzésértékű: Isten házából, az Ő gondoskodó szeretetével, tarsolyukban az Ő igéjével, a Tőle kapott bölcsességgel indulnak az életbe a friss diplomások." Majd pedig "Az ünnepség végén Margitics Volodimir, görög katolikus paróchus és Zán Fábián Sándor református püspök kérte Isten áldását a most útra kelőkre." Egy világi tanintézet részéről mindez valóban jelzésértékű.

Új csöngedizájn, zene

Csönge teljesen új ruhába öltöztette a blogját,  szerintem nagyon szellemes, mutatós. Nekem persze kevés rajta a kütyü és a linkdoboz - de annyi igaz, hogy blogolásra épp megfelel. Van rajta iszont blogzene, és leányom nekem is megmutatta, a korábbi egyszeri zenéim helyett hogyan készíthetek hosszabb lejátszási listát. Hallgassátok a kedvenceimet, itt balra kell kattogtatni. A lista most napról napra bűvülni fog, később pedig majd időnként cserélgetem a számokat. Maga a doboz idővel lejjebb vándorol.

Alattomos pörgepor (felhívás)

vps szerver bérlésKedves Barátaim a nagy virtuáléban! Hosszabb kihagyás után újraindítom identifikciós játékomat, amelyben eddig nem létezett szavakat, kifejezéseket alkotunk és értelmezünk. Az előzmények és általános tudnivalók itt olvashatók: Képzetes szavak lexikonja. A korábbi gyakorlatnak megfelelően az új címszót az előző (2006-os) forduló egyik szócikkéből (Tintaman blogja) választottam.

Ennek értelmében kérlek benneteket, hogy az ALATTOMOS PÖRGEPOR címszónak írjátok meg alkotói fantáziátok szerinti meghatározását, szócikkét, identifikcióját. A meghatározás lehet személyes és elfogult, de keltheti a tudományos megalapozottság benyomását is. Lehet komoly vagy humoros-ironikus, lehet könnyeden felületes vagy súlyosan veretes, kapcsolódhat szorosan vagy lazábban a címszóhoz. Lehet rövid vagy hosszú, szellemes vagy unalmas, bárgyú vagy tudákos. Identifikcionálhatjátok a feladott fogalmat egyetlen szinonimával vagy tömör állítással, mini-esszével vagy kis történettel.

Alapfeltétel: szövegetekben szerepelnie kell legalább egy új fikciós elemnek: (eddig) nem létezett fogalomnak, tárgynak, képzeletbeli személynek, feltételezett könyvcímnek, helyszínnek, körülménynek stb. – olyan szónak vagy kifejezésnek,  amelyet a Google nem ismer!!! (Fontos: ezeket a fikciós elemet jelöljétek a szövegben dőlt betűvel, hogy a későbbi fordulók számára új címszóul könnyebben kiválaszthassam.)

Szócikkeiteket megírhatjátok első felindulásotokban vagy alaposan megfontolt szándékkal, de ne később 2008. július 18-a déli 12 óránál, amikor is a fordulót lezárom. [Összegzés, eredményhirdetés a hét végén, következő forduló jövő hétfőn.]

A játék további feltételei:

1. Ha van blogotok (vagy honlapotok): készítsétek el a szócikket saját webhelyeteken!! A poszt címe legyen ez: ALATTOMOS PÖRGEPOR. Ha módotokban áll, készítsetek és/vagy tűzzetek be képeket, ábrákat, hivatkozzatok szerzőkre, adjatok meg linkeket. A cikkben utaljatok a jelen felhívásra, feltétlenül addjátok meg a linkjét, például ilyen formában: Alattomos pörgepor vagy BDK felhívása. Miután publikáltátok a szócikketeket, alább feltétlenül adjátok meg - hozzászólásként - a cikketek linkjét!

2. Akinek nincs saját blogja vagy más webhelye, az nyisson egyet! [Két éve épp egy ilyen inspirációra indította oldalát Évi - és hamarosan a Blogter talán legnépszerűbb bloggere lett.] Erre több alkalmas webszolgáltató is kínálkozik: blog.hu, freeblog.hu, blogter.hu, blogol.hu... De ha semmiképpen nem akarjátok saját oldalatokon publikálni a szócikket, akkor betűzhetitek definíciótokat hozzászólásként ide alulra. A pontversenyben azonban csak azok vesznek részt, akik külön weboldalon publikálták szócikküket! 

3. Az így publikált szócikkek linkjeit egybegyűjtöm a leendő eredményoldalon. Egyben pontozom is a nekem leginkább tetsző identifikciókat.

4. Öt forduló után kihirdetem a pontverseny győztesét, aki megkapja a Kiváló Imaginátor címet (és egy dedikált könyvemet).

Játékra fel hát, várom a bejegyzéseiteket - és ide alulra az értesítő linkeket! [A linkek révén a játékban részt vevő posztok összekapcsolódnak, hálózatot alkotnak, a Google pedig hamarosan tucatjával ontja a találatokat az addig nem létezett kifejezésre.]
--------------

A jelen felhívás szövege szabadon terjeszthető és publikálható, sőt, egyben -endő -andó is -  tegyétek közzé blogotokban, küldjétek szét levélben, terjesszétek az iWiWen - hívjátok fel játékos kedvű barátaitok figyelmét az Identifikcióra, biztassátok játékra őket!

___________

vps akció, identifikció, virtuális játék szerver, akcióblog, szöveg, bdk kultblog, organikus google első találat

Ivóvíz kezelés és fertőtlenítés

Szennyvíztisztítás

 SEO 2019 ClO2 - Tiszta ivóvíz projekt: https://twinoxide.hu/klor-dioxid/ Első kulcsszó: vízfertőtlenítés klór-dioxid vegyszerrel

Laptop akkumulátor töltő

Notebook AC adapter, videókártya és tablet érintőkijelző, laptop töltő és akkumulátor minden típushoz a budapesti számítástechnikai szakbolt, ivóviz és webáruház kínálatában.

  • Notebook service szolgáltatás, javítás szerelés Budapest

VPS - virtuális szerverek bérlése Budapesten

Szervergép bérlés – Szerverelhelyezés Budapest – Fizikai, hibrid és virtuális szerverek – Felhő alapú szerver. VPS szolgáltatás - Szervergép bérlése. Blog: Friss IT hírek, aktuális VPS szolgáltatások. Virtuális szerver bérlés és professzionális laptop szervíz Budapesten. Virtuális, hibrid, fizikai és cloud szerverek bérlése. Új technológiák: felhő szerver, cloud server hosting service:

 

Min dolgozom mostanában?

"Nyári ugorkaszezonban mostanában már csak a celebeket kérdik meg erről arról, mondjuk, hogy merre nyaralnak. A terasz.hu-n most induló sorozatban másról faggatjuk az írókat, költőket, kritikusokat, nem a nyaralásról, hanem a munkáról lesz szó. Vajh mind dolgoznak mostanában?" - Ezt tőlem is megkérdezte a  portál főszerkesztője, Balogh Robert. Válaszoltam.
Tovább
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása