balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Tokaji bor - tokaji aszu - bormarketing

2015. július 26. - BDK
Bormarketing. Aszubor. Tokaji bor, szőlő, borvidék. Tokaji aszu bor marketing. Disznókő

 A weboldal keresőmarketing-tevékenységem részeként jelenleg Tokaji bor keresőszóra az első 10 között van a Google találati listáján :) EZ 2006-BAN VOLT, AZÓTA NEM FOGLALKOZTAM ENNEK A POSZTNAK AZ OPTIMALIZÁLÁSÁVAL, nem is szerepel a top találatok között.

Ha szeretne ezen a frekventált helyen hirdetést vagy az Ön oldalára mutató linket elhelyezni, akkor keressen. De jelentkezhet nálam akkor is, ha a saját oldalát szeretné a Google-lista kedvezőbb helyén látni. - írjon, a fejlécen keresgélve megtalálja elérhetőségeimet - keressen!

Honlapoptimalizálás / SEO optimalizálás / Keresőmarketing  / BUDAPEST játék KASZINÓ


  

A tokaji bor

TOKAJI ASZU

A tokaji bor sok típusa közül a tokaji aszú a legismertebb. Ez különleges minőségű magyar desszertbor. Készítéséhez aszúsodott szőlőszemeket használnak. A botritys cinerea nevű gomba, mely a szőlőszemeket aszúsítja, adja a jellegzetes ízt. Késői szüreten (október-december) szedik, válogatják az aszúsodott szemeket. Csak a rothadt szemek kerülnek be (ellentétben a szamorodnival, melyben ép, nem nemesrodhadt szemek is vannak). A saját súlya által kicsepegő nedű a Tokaji Esszencia, igen magas cukorfokkal (a lepalackozott esszenciának legalább 250 g/l cukrot kell tartalmaznia, de nem ritka a 400-500 g/l sem) és cukormentes extrakttal. Az aszúbor készítéséhez mustot, új- vagy esetleg óbort használhatnak, ezekkel áztatják az évben szedett aszúszemeket (melyek összességét aszútésztának hívunk).

A hagyomány szerint ahány puttony (kb. 42-46 kiló) aszúszem kerül az újbor egy hordónyi mennyiségéhez („gönci” hordónyi: 136 liter), annyi puttonyos az aszú, 3-tól 6 puttonyosig. A régi előírás szerint annyi további évig kell hordóban érlelni a bort, ahány puttonyos. Újabban azonban a bortörvény egyszerűen a cukortartalom alapján minősíti az aszúkat. Egy 3 puttonyos aszú legalább 60 g cukrot tartalmaz literenként, innentől rendre +30 g/l a +1 puttonyszám feltüntetésének a feltétele. A 180 g/l, vagy több cukrot tartalmazó aszút aszúesszenciának hívjuk (nem keverendő az esszenciával!).

A Tokaji Aszú azonban - magas cukortartalma ellenére - mégsem csak az édességről szól. Szokás mondani, hogy a cukor ápol és elfed, ez így is van egy-két hitványabb tétel esetén, viszont egy igazán nagy Tokaji Aszú esetében ez az állítás nem állja meg a helyét. A Tokaji Aszú igazi nagysága abban áll, hogy magas cukortartalma mellett (ellenére?), hála magas (és jó összetételű) sav- és extrakttartalmának képes megmutatni a terroir nagyságait és egyediségét, s mindemellett több éves korában is gyümölcsös és friss hatású marad.

 Bormarketing - Disznókő

Токайское вино

Токайское Асу - это главное вино Токая. Оно выделяется среди всех остальных соротов и ценится за свой вкус, аромат и цвет. Такие качества вино приобретает благодаря особой технологии. 

В Венгрии производится более 1000 сортов вина, но самое известное из них - Токайское. Не все знают, что в Токае производится несколько сортов вин. Такие, как : Мушкотай, Харшлевелю, Самородни, Фурминт, Асу. Поскольку они все производятся в Токае, то все они имеют право называться Токайскими, но как и положено у разных сортов вина вкус у них совершенно разный.


Tokaji bor - Tokaji aszu

BDK - BALLA D. KÁROLY honlapja

Tokaji borvidik - szőlő, furmint, szamorodni, magyar tokaji aszu - bormarketing. Aszubor. Tokaji borok, szőlőkultúra, magyar borvidék. Tokaji aszu bor marketing. Disznókő

Ajánlott weboldalak:

Ungvár: kiadó lakásKárpátalja: magyar térkép

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr204192867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása