balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Csak a békeláncainkat veszíthetjük

2007. május 10. - BDK
Megnéztem a televíziós összefoglalókat és elolvastam az összes fontosabb tudósítást az MSZP Békelánc-rendezvényéről. Előzőleg is voltak fenntartásaim (a kormánypárt ne tüntessen, hanem többségét felhasználva alkotasson törvényt a Parlamentben. Ne tiltakozzon a szélsőségek ellen, hanem lépjen fel ellenük a törvény szigorával), utólag meg végképp azt gondolom, ezt elhibázták a szocialisták.

Elhibázták, mert újra alkalmat adtak a maroknyi rendzavarónak, hogy róluk szóljanak a tudósítások, hogy a lapok tele legyenek árpádsávos zászlókkal. Elhibázták, mert tojászáporban és rohamrendőrök védelmében nem lehet a békéről beszélni, főleg nem olyan indulattal, mint Gyurcsány Ferenc tette, akinek a szájába egyébként nem igazán illik a bibliai intelem ("Akit megdobnak...). Elhibázták, mert a holokauszt áldozataira való emlékezés történelmi üzenetét semmissé teszi akár egyetlen "mocskos zsidók" bekiabalás: elveszi az alkalom méltóságát, s talán lényegét is. A zászlókért, dobálásért, bekiabálásért persze nem az MSZP a felelős, ám azt pontosan tudhatták, hogy lesz rendzavarás, hazaárulózás, elkúrtadozás, zsidózás - és a rendezvény megtartásával alkalmat adtak arra, hogy legyen is. Mindez szerintem nem bátorságra vall, inkább vakmerő hebehurgyaságra, arra, hogy a hitvallás méltóságának a vállalásánál fontosabb volt az aktuálpolitikai mozgótőke megszerzése: lám, megint megdobáltak, kifütyültek minket a gaz ellenzék által felbátorított még gazabb szélsőségesek.

Jellemzőnek tartom, hogy a Szombat című zsidó kulturális és politikai folyóirat honlapján ezzel a címmel tudósít: „Kitartás” vs. „elkúrtad” - botrányba fulladt a Békelánc; jellemzőnek tartom, hogy a rendezvényen magát képviseltető Magyar Zsidó Hitközségek Szövetségének és az Országos Cigány Önkormányzatnak a honlapján e percben egy betű sem olvasható a rendezvényről.

Elgondolkodtató az a tény is, hogy a kirekesztés és a fasizmus elleni demonstrációt nem támogatta a kirekesztés és a fasizmus ellen mindig a legerélyesebben fellépő SZDSZ, az MSZP koalíciós szövetségese - látványosan távol maradtak a rendezvénytől. Úgy tűnik, nem akartak szem lenni a békeláncban.

_________________
A posztott itt is közreadtam: BéDéKá PolBlog

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr1573617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lengyel János 2007.05.13. 13:51:16

Nem értem a meglepődésedet. Ez a gúnárnyakú pojáca már évek óta játszi a kisstílű játszmáját. Neki az-az érdeke, hogy Magyarországon megosztottság és szemben állás legyen. Miközben a polgárok egymás torkának esnek, ő és bandája teljesen lerabolja az országot.
Az SZDSZ attó ravaszabb, hogy ilyen rendezvényen megjelenjen. A párt népszerűsége éppen mélyrepülésben van, láthatóan igyekszik elhomályosítani zsidó kapcsolatát.
Különben az SZDSZ már megtette a magáét május elsején, a Hajógyári szígeten, ahol cigányokat felhasználva provokált ki összetűzést a Jobbik majálisán résztvevőkkel. Az esetet mínősíti, hogy a rendőrség a késekkel, kardokkal stb. felszerelkezett SZDsz-es romákat távolította el a hely színről.
Azt hiszem 9.-én Rogán Antal volt a legbölcsebb, aki a holokauszt áldozatai mellett lerótta kegyeletét a Ii. világháború magyar és egyéb nemzetiségű áldozatai előtt is.

Lengyel János 2007.05.13. 13:57:40

Helyesbítés.Játsza, attól, helyszínről, II.
Egy ilyen rövid szövegben ennyi elűtés, bosszantó.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.05.13. 14:13:11

Az elütés egy dolog, de súlyosabbak a helyesírási hibák. Még a javításban sem tudod, hogy a játssza két sz-szel írandó. Hogy mit kell egybe és mit kell külön írni, abból sem ártana néhány leckét venned.
A tartalmi részről most inkább ne essék szó. Az tanulással sem javítható.

Lengyel János 2007.05.22. 04:09:48

Nocsak, de arrogáns valaki.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.05.22. 08:49:01

Arrogancia valakit a hibáira emlékeztetni? Sajáros észjárás.

Lengyel János 2007.05.24. 12:38:15

Én természetesen az utolsó mondatra gondoltam.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.05.24. 15:44:46

Az arrogáns magyar megfelelői nagyjából ezek:

pökhendi
fennhéjázó
fölényeskedő
követelődző

Szted az utolsó mondat ezek közül melyik?

Lengyel János 2007.05.29. 23:18:55

A harmadik megteszi.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.05.30. 09:06:24

Szóval szerinted az fölényeskedés, ha megírom, hogy szerintem ostobaságokat írsz? Ez maga is ostobaság, és ezt minden fölényeskedés nélkül, teljesen száraz józansággal írom.
A baj az, hogy nemcsak a jelenségeket értékeled hibásan, hanem nem vagy tisztában a szavak jelentésével sem, azt számos írásod alapján megállapíthattam. De ebben a megállapításban nincs egy dekányi arrogancia sem.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása