balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

BDK

2007. augusztus 22. - BDK
Internetes korom kezdetén nekem már jól bevált irodalmi monogramom volt a BDK - így aztán nicknévként is ezt kezdtem használni. Igen ám, de sok helyütt háromnál több betűs nevet fogad csak el a rendszer, meg aztán a bdk gyakran foglalt volt, így például az ezzel kezdődő freemail.hu-cím is. Ezért keztem használni a bdkaroly vagy balladk neveket, később azt, hogy ungparty. Fórumokban és hozzászólóként mégsem ezek, hanem a BéDéKá mellett köteleztem el magam, ezt garantáltan nem használta senki.

Egyre ritkábban szerepeltem tehát BDK név alatt, elidegenültem tőle amiatt is, mert a Google tucatjával sorolta elém a BDK rövidítésre hallgató (főleg nem magyar) cégeket, szervezeteket, rendezvényeket, mifenéket. Így hát megelégedtem azzal, hogy az ungparty vagy a BéDéKá kifejezésre, pláne a teljes nevemre viszont az én oldalaim kerülnek a találati a lista élére.

Mégis, amikor tavaly novemberben új blogot nyitottam a blog.hu rendszerében, az egyszerűség és rövidség kedvéért a bdk.blog.hu nevet választottam. Ennek a névnek - és persze az ide mutató linkeknek - köszönhetően, anélkül, hogy ezt megfigyeltem volna, a ki tudja hanyadik helyről feljöttem a negyedikre. Ezen a minap eléggé elámultam és azon kezdtem ábrándozni, hogy akkor már miért ne lehetnék első. Abszolút amatőrként két keresőoptimalizáló versenyben is részt vettem, nem teljesen rossz eredménnyel, hát már csak fel tudom magam tornászni egy olyan versenyben az élre, ahol a csúcson levő BDK-k (egy magyar cég két oldala és egy japán szájt) nem is tudnak róla, hogy megostromlom pozícióikat. (Lásd El Lobo ide vágó biztatását.)

Tegnap fel is használtam a rendelkezésemre álló lehetőségeknek egy részét: nézzük, előbbre sorol-e a Google. (Olvasóim igen nagy bizalmat szavaztak nekem - lásd a kommenteket a BDK - a szlovák névrokon poszt alatt, szerintük néhány nap alatt az élre törhetek. Én tudom, hogy ez nem olyan könnyű, ennél azért hosszabb és kitaróbb munkára van szükség. Én néhány hét alatt tartom reálisnak.)

Mindenesetre az izgalmas dolog, ha az ember a saját monogramjáért verseng. Lássuk, mire megyek az ügyeskedéseimmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr5146051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P.I. 2007.08.23. 08:49:19

Egyszer már fellebbenthetnéd megint a fátylat a "D"-ről. Utoljára, ha jól tévedek, vmikor 83-ban történt meg egy általam (is) szervezett magyar egyetemisták - magyar szakosok - J.A. Stúdió vetélkedőn.

BéDéKá · http://elit.blog.hu 2007.08.23. 09:56:09

Minden második író-olvasó találkozón megkérdezik; meg is hagyom inkább azokra, legyen mit kérdezni a közönségnek.

Nagyerdessy 2007.10.10. 08:24:15

Furcsa ember az író meg a költő! Látszatra egyszerű, és úgy is kezelik...hiába adná át a titkot, félnek tőle...a víztől is addig fél, ameddig megnem tanul benne mozogni...persze ez kölcsönös
A hit legyen véled barátom! Meg az alázat embertársaid felé!
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása