balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

A szenilis paprikajancsi

2009. július 22. - BDK
Ezúttal nem én minősítettem e szavakkal a képen is látható József Attila-díjas írót, Nagy Zoltán Mihályt, hanem egyetlen országos közéleti lapunk (mivel a cikk csak most került fel az internetre, ezért reflektálok rá én is kis késéssel: akinek nem jár a Kárpáti Igaz Szó [olvasóim többsége nem kárpátaljai], az alábbi linkek alapján az is tájékozódhasson). Azt gondolom, egyáltalán nem szerencsés dolog, ha egy sajtóorgánumnak szerkesztőségi cikkben (!) kell megsemmisítő véleményt közreadnia egy íróemberről - ennél már csak az szerencsétlenebb körülmény, hogy az illető erre bőven adott okot. NZM, úgy látom, sajnos továbbra is megzakkant állapotában leledzik.


Történt, hogy a KISZóban nemrégiben megjelent a Hordót a szónoknak című cikk, amelyben a szerző kifogásolja a KMKSZ elnökének egy falunapon történt szereplését, pontosabban az általa mondottakat (szerintem a kifogások és ellenvetések jogosak) és kicsit élcelődik az elnökön, a helyzeten, az ellentmondásokon. Mit tesz erre NZM, felkapja a vizet és ír egy rendkívül ostoba cikket a Kárpátaljába: Fricska a nyalnoknak. Fricskának szánta, de öngólnak bizonyult. Azzal, hogy a lap közölte, segédkezet nyújtott a szerzőnek abban, maradék renoméját is lenullázza. A KISZó válasza nem maradt el, a Ki is a nyalnok? című szerkesztőségi cikkben lecsapták a magasra adott labdákat.

Igazság szerint nem örülök, hogy erre sor került. Én még bíztam abban, hogy hajdani szerkesztőtársam és íróbarátom abbahagyja a számára idegen területen folytatott ámokfutását. Bár engem is, előbb magánlevelekben, majd nyilvánosan is erősen megtámadott néhány évvel ezelőtt (utóbbira akkor került sor, amikor kiléptem a Magyar Írószövetségből; én élccel ütöttem el a dolgot), és ez persze tüskét hagyott bennem, mégis jobban szerettem volna, ha Zoli inkább kapcsolatunk normalizálására ad lehetőséget. Ennek azonban következetesen ellenébe tesz. Sajnálom.


NZM-ről legutóbb:
Rosszindulatú vélekedésem
Lemondásaim


Frissítés júl. 23-án: Nagy Zoltán Mihály válaszcikke: "Válasz egy névtelen levélre"

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr201260488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dixidixi 2009.07.22. 21:09:54

Hát ilyen reklámot csinálni Matúznak tényleg csak ő tud.
Végül is egy jóformán senkiből most Istent csinált.
Ehhez is tehetség köll...

dixidixi 2009.07.22. 21:11:46

Az viszont tényleg riasztó, hogy a két fél a közelgő elnökválasztások színén újból egymásban keresi az ellenfelet, holott nem ott van.

_rohonyi_ 2009.07.23. 01:04:29

A stílusjegyek alapján valszeg Kevszehi Olomir írta a cikket. Ha jól tudom, ő a Kárpátalja Legnagyobb Férfisegge cím büszke tulajdonosa. NZM szánalmas, tőle mást nem lehet várni. Matuz meg szót sem érdemel.

_rohonyi_ 2009.07.23. 01:06:31

@dixidixi: De, ők az ellenfelek. A fő cél a magyarországi pénzek, amiből él a slepp. Most az UMDSZ. Jövőre meg kirakják őket minden kuratóriumból, jön a KMKSZ. Érdekel itt valakit az ukrajnai elnökválasztás? Ugyan már...

_rohonyi_ 2009.07.23. 01:08:38

Ha már NZM, meg együtt, akkor ne feledkezzünk meg kedves régi barátunkról, Dupka Györgyről sem. Akinek dicstelen körülmények között kellett kiszállnia ebből a magyarságbizniszből.

_rohonyi_ 2009.07.23. 01:11:39

BDK, javítani kell a linket, mert már archívumba került a cikk: www.karpataljalap.net/archivum/444szam/v14.html

dixidixi 2009.07.23. 07:49:35

@_rohonyi_: Nem ők az ellenfelek. Van már egy rakás ultranacionalista ukrán szervezet és párt, akik vérbe folytanák a magyarorkat, ha tudnák.
De a magyar politkánizmus ide is hat, így az egymás szapulása a legóccsóbb fogás...
Kiváncsi leszek, vevő-e erre még a kárpátaljai magyar?

BDK · http://ungparty.net/ 2009.07.23. 09:24:49

@rohonyi: nem elegáns dolog testi adottságokon gúnyolódni, kérlek, ne tedd; a linket javítom.

verecz 2009.07.23. 09:50:04

Jobban tenné, ha NZM nem venné szajara Kovács Vilmos nevét (válaszcikk), ő méltán lett idol, NZM meg egy röhejes szélkakas, BL és BDK csinált belőle írót; most cseszhetik :)

v. b. 2009.07.23. 10:52:50

NZM-nek sok a szabadideje. A válaszában a Kovács Vilmos versrészletek az egyedül értékesek.

_rohonyi_ 2009.07.23. 15:21:21

@dixidixi: Ultranacionalista ilyen-olyan ukrán szervezetek 20 éve, meg 10 éve is voltak. Nem nagy ügy, megvan a maga szubkultúrája, van rá igény. Ugyanakkor pár hangoskodó nacionalistából nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni. Ukrajnában ezek a szervezetek még akkor is marginálisak, ha a válság hatása miatt némileg nőtt a támogatottságuk. Nem hiszem, hogy a közeljövőben mérvadó politikai erővé válnának. Különösen nem a soknemzetiségű Kárpátalján. Továbbá, én nem ismerek olyan ukrán nacionalista szervezetet, akinek a magyarság lenne a célpontja. Másrészt, az ukrajnai, országos szinten marginális magyar szervezetek a nagypolitikai játszmában semmit sem jelentenek, súlytalanok. Akár összefognak, akár nem. Így aztán el vannak ők foglalva egymással, meg a megélhetésükkel. Néha persze ugatnak egyet az ordas ukrán nacionalistákra, mert hát ugye, demonstrálni kell, hogy szüksége van rájuk a kárpátaljai magyaroknak.

_rohonyi_ 2009.07.23. 15:22:29

@BDK piréz: Igazán újraindíthatnád a Kárpáty News-t. Ott legalább lehetett következmények nélkül, szabadszájúan fikázni.

BDK · http://ungparty.net/ 2009.07.23. 15:47:54

a Kárpáty Nyúz egy projekt volt, rövidtávú célját, ha volt neki ilyenje egyáltalán, nagyjából beteljesítette (illetve bizonyos szempontból inkább a kudarcával tett bizonyságot), a hosszabb távú pedig reménytelennek tűnt, így változatlan formában nem volt értelme fenntartani.
itt más a helyzet, más a cél, ha van egyáltalán; ebben a koncepcióban én nem feltétlenül látom szívesen a durvaságot (magamtól sem, merthogy nekem is eljár néha a szám). akkor valamit talán meg kellett törni, a kárpátaljai közbeszéd illedelmes-cserkészes jólfésültségét, az akkor érdekes volt, ütött; itt és most jobban örülök a civilizáltabb és kevésbé szabadszájú megnyilvánulásoknak.

dixidixi 2009.07.23. 17:49:55

@_rohonyi_: Egyáltalán nem marginálisak, hiszen egy megyében már választást is nyertek.
És ha marginálisak is: ez ok arra, hogy a magyarság-szervezetek egymást szapulják?

v. b. 2009.07.27. 09:52:24

@_rohonyi_: Szinte minden sorod melléfogás.
1. A kárpátaljai magyar szervezetek nem marginálisak (nézd meg az idegen szavak szótárát, és megtudod, mit jelent ez a szó).
2. Nem a farok csóválja kutyát, azaz nem a kárpátaljai valóság hat a kijevi döntésekre. Márpedig a jelenlegi ukrán vezetés egyre inkább felvállalja, támogatja a szélsőséges kisebbségellenes nézeteket, kissé finomítva, de beemeli a saját politikájába.
3. Nagy a valószínűségfe, hogy a miostani elnökválasztás wegy táborba sodorja a két szerveztet. Valahogy úgy, miként a megyei tanácsban: továbbra is acsarkodnak egymásra, de egy szekeret tolnak majd. (Minden bizonnyal a Janukovicsét, s itt a KMKSZ-nek kell majd elmagyaráznia a pálferdülést).
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása