balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Kitört a nyilatkozatláz

2010. július 06. - BDK

Példátlan összefogás Kárpátalján! A közismert Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat békítő szelleme máris érvényesülni látszik: a korábban egymással szemben ellenséges magatartást tanúsító KMKSZ és UMDSZ erői összefogni látszanak. Korábban a KMKSZ hozott határozatot arról, hogy szorgalmazzák a régió magyar vonatkozású intézményeiben a Nyilatkozat kifüggesztését, továbbá ugyanezt ajánlják a nemzeti érzelmű magánszemélyeknek is, akik a KMKSZ irodáiban igényelhetik a megfelelő minőségű színes nyomtatványokat. Ám ezzel bajba kerültek: a szinte órák alatt jelentkező százak és ezrek szenvedélyes igényeit (kapacitás híján) az irodák a Szülőföld Alap támogatása ellenére sem tudták kielégíteni. Ekkor érkezett a segítség az ellentábortól. Az UMDSZ kebelében működő Kárpátaljai Magyar Nőegylet asszonyai és leányai vállalták, hogy rekord határidőn belül falvédőkre hímezik a Nyilatkozat szövegét, ezzel egyúttal lehetővé téve, hogy ne csak a lakószobákban időzők, hanem a konyhában szorgoskodók is élvezhessék a veretes szavak jótékony hatását.

Ennél is továbbmenően: a KMKSZ és az UMDSZ közös Kft-t alapított, amely máris elkezdte a Nyílatkozatpólók gyártását - titkon erdélyi és más határon túli megrendelésekre is számítanak. A rossz nyelvek szerint azonban erre nem szorulnak rá, a busás haszonnal kecsegtető üzlet mögött a nyilatkozatlázat kiváltó kormány közbeszerzési projektje áll.

Gőzerőre kapcsolt a Kárpátaljai Népi Pingálók Egyesülete is: tagjaik vállalták, hogy az év végéig minden magyar otthon számára biztosítják a Nyilatkozat (kompozíciós okokból kicsit rövidített) szövegének háziáldás-változatát: 

Tudomást szereztünk arról is, hogy Dupka György, a vidék jeles poétája hőskölteményben dolgozza fel a politikai szöveget, amelynek megzenésítésére és előadására máris vállalkozott Kárpátalja neves igrice, Ivaskovics József.


További ötletekről, az MSZPs képviselők törvényjavaslatáról, hogy Orbán arcképét is ki kelljen tenni, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet művirágos faliújságjáról, a Társaság a Szabadságjogokért profilváltásáról többek között itt olvashatni.

"Kölönszámot" szentelt az ügynek a Hírszerző:

Gombamód szaporodnak az ötletelő csoportok oldalai a Facebookon: Legyen a Facebookra is kifüggesztve a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata!; Rajzolj légyszart a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatára!; Önmagunktól is kifüggesztjük otthon a nemzeti együttműködés nyilatkozatát; A nyilatkozat mellé tegyétek ki a miniszterelnök fényképét is; stb. Megannyi ötlet, élc, gúnykacaj.

Egy erotikus szájt beléptető oldalára tette ki a Nyilatkozatot:

 

A dokumentum jelentőségéről mi sem mond többet:

Amit pedig már kicsit ízléstelennek gondolok:

Bizony, mindez az annyiszor hivatkozott Zemberek véleménye.


Frissítés: Lásd még: Ürmös Zsolt ötletei


További frissítés:

Andrassew Iván is kitette, még ám nemzeti színű madzagon:


És videó is készült:

 

Mindeközben Orbán Viktor ragaszkodik:

http://hvg.hu/itthon/20100707_orban_viktor_nenyi

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr292133566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása