balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Nemzeti identitás, internet

2003. január 11. - BDK

Az internet hatása a nemzeti identitás fejlődésére -

(2003. jan. 11.) Tegnap este az mtv2-n a Záróra műsorában (sajnos nem láttam legelejétől) a nemzeti identitás és az információs társadalom kialakulásának az összefüggéséről beszélgettek komoly szakemberek, többek között Csepeli György szociálpszichológus, Szarka László történész és Heller Ágnes filozófus.


Tovább

151 500 magyar Kárpátalján

(2003. jan. 9.) Közzétették a több mint egy évvel ezelőtti ukrajnai népszámlálás adatait. Néhány kerekített szám: az 51 milliós ország lakossága 48 millióra csökkent; országos szinten a magyarság száma 6 ezerrel, Kárpátalján 4 ezerrel esett vissza. Hogy ez sok vagy kevés, nem tudom megítélni, de arra emlékszem, amikor 89-ben háromezres volt a csökkenés a tíz évvel korábbi adathoz képest, mindenki kétségbe volt esve. Igaz, akkor még ugrásszerű növekedést vártunk.


Tovább

Minősít-e engem, ami a túloldalon van?

(2003. jan. 8.) Ajjajjj...... Évek óta furdal a lelkiismeret amiatt, hogy helybéli lapokba egyáltalán nem írok. Ezt szememre is vetették egyszer-kétszer (pl. olyan szerkesztő, aki azután rótt meg, miután ő nem közölte a cikkemet...), de nem emiatt, hanem önmagamból kiidulva bólintottam rá egy újabb felkérésre, és az elmúlt hetekben elég rendszeresen írogattam is a tárcákat, közéleti és kulturális témájú szösszeneteket. A megjelenésüket főleg az interneten követtem, nem is magának a lapnak, hanem az anyagait szinte kivétel nélkül átvevő hírportálnak a prezentálásában. És ezzel eléggé jól jártam, mert a hírportál színvonalasnak monható, míg maga a családi lap, hát, hogy is mondjam, eléggé vegyes színvonalú. De elhessegettem a gondolatot, hogy engem is minősíthet az, ha olyan lapban publikálok, amely, például, közli idős nénikék hitbuzgalmi klapanciáit. Írásom fölött (vagy alatta) ott a nevem, engem ez minősít, és nem az, mi van mellette vagy a túloldalon. A dolog mégis zavart, és tettem is egy lépést (leírtam egy projectet), hogy talán mégis vállalnék egy külön oldalt (rovatot), ahogy eredetileg is szólt a felkérés, de nem irodalmit, hanem valami másegyebet, kulturálisat és közéletit, amelynek lényege a személyes hang lenne. Megfogalmaztam azt is, hogy én a helyi lapokban megszokottól eltérő másfajta gondolkodást, másfajta értékítéletet szeretnék képviselni, mert azt gondolom, hogy az olvasóközönség túlságosan is szellemi egyentáplálékon „van tartva”. Hogy ezt a szerkesztőség elfogadja-e, arra még várom a választ. Ha nem fogadják el, félek, akkor én meg a szétszórt publikálást nem vállalom, mert valahogy - ki tudja, mi okból - nincsen gusztusom olyan írások közé keveredni, amelyek közül az egyik legrissebb így kezdődik: „A Jóisten kegyelméből és a Magyar Demokrata szerkesztőségének (Bencsik András főszerkesztő), illetve a pártfogó, Beregszászi Olga művésznőnek köszönhetően csodálatos élményben volt részünk december 29-én.” A cikk a lehető legeslegnagyobb elismeréssel egy jótékonysági koncertről számol be, amelyen, többek között: „Hatalmas sikert aratott ezúttal is Beregszászi Olga, aki a Magyar feltámadás c. kazettán hallható dalokból adott elő egy csokorra valót. Nagy tetszést aratott a Horthy Miklós katonája vagyok dallal, melynek szövegét a második részben így aktualizálta: "Orbán Viktor katonája vagyok…". A résztvevők szűnni nem akaró tapssal jutalmazták az előadást.” Erre mondtam, hogy ajjajjj...... Lehet, hogy még akkor sem kellene vállalni, ha külön oldalt kapok?

Tovább

Megtettem, ami megtehető

(2003. jan. 7.) Hiába vártam kézzel fogható bizonyítékát annak, hogy esszém megjelent a Beszélőben, a folyóiratszám csak nem bírt megérkezni címemre. (Sejthető oka: a szerkesztőség nem postázta a tiszteletpéldányt...). Néha odakattintottam a honlapjukra, de egészen mostanáig csak a novemberi számot láttam. Míg végre ott a decemberi. De... De a teljes tartalomjegyzékből csak néhány anyag hívható le, inkább csak ízelítőül. Az én Valóságpróza és látszatvalóságom sincs fenn. Ide ellenben felteszem: LÁSD [a link egy frisseb közlésre mutat - 2008].

Tovább

Érdekes egybeesés

(2003. jan. 6.) Alig akarom elhinni: tegnap épp csak, de ma bőven a 100-as álomhatár fölé ment a honlapom látogatóinak a száma. Ez persze a konferenciának, a szétküldött értesíté- seknek, a megjelent sajtóanyagoknak stb. köszönhető - de akkor is elképesztő, sosem hittem volna. Már jó pár hónapja működött tavaly az UngParty, amikor nagyjából beállni látszott a heti (!) ötven látogatás, és ezzel borzasztóan elégedett voltam, mert a minden szempontot figyelembe vevő számításaim szerint ez több olvasót jelentett, mint amennyi a nyomtatott Pánsípnak volt az utolsó időben. Aztán, ahogy mind több dolgot találtam ki a honlapra, szépen kúszni kezdett a látogatásszám. Az első nagyobb húzást talán a Szalon adta, a következőt az, amikor a Newság-híreket elkezdtem személyes jegyzetek formájában írni. Aztán jött Lengyel és Cséka naplója, és végül a Newság három rovatba tagolása, a Manzárdban a saját naplóm. A konferencia előtt napi 30-50 volt az átlagos szám - olyan ugrásra, amilyen most történt, nem számítottam. Úgy érzem, ez a virtuális konferencia egyik legnagyobb szerkesztői sikerem. A mai pedig alighanem az UngParty csúcsra járatása.


Tovább
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása