balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Basszuskulcsban

2009. március 30. - BDK
Bajnai GordonKözvetlenül Gyurcsány lemondása után Bajnai Gordon - mint lehetséges utód - neve már felmerült, akkor az SZDSZ egyik ügyvivője azt jelezte, pártja ellenáll a "klónok támadásá"-nak. Aztán jöttek a jónál jobb, nagy szakmai (és nemzetközi) reputációval rendelkező tekintélyes pénzügyi-gazdasági szak- emberek, de vagy nem született megegyezés a szocialisták és a liberálisok között, vagy maga a delikvens hárított. Pedig - gondolom én abszolút laikusként - Surányi vagy Bokros tapasztalata és tekintélye birtokában eredményesen irányíthatta volna a válságkezelést. Miután tucatnyinál több nevet "kilőttek", az MSZP visszatért a mostani gazdasági miniszterhez, hivatalosan is kormányfőnek jelölve Bajnait. A SZDSZ némi vonakodás  és hosszas tárgyalás után mára igent mondott a "klónra".


Kényszerhelyzetben voltak, ez a megoldás látszott az utolsó esélynek arra, hogy az előrehozott választásokat elkerüljék. Bajnait még mindig kisebbik rossznak gondolták Orbán Viktor idő előtti visszatérésénél. Nekem azonban kételyeim vannak. Nem tudom, hogy az, aki gazdasági miniszterként éppenséggel nem remekelt (vagy igen?), miniszterelnökként meg tud-e küzdeni a feladattal és azokkal a visszahúzó erőkkel, amelyek miatt a szocialisták reformtörekvései úgy sikerültek, ahogy. Nem tudom, kinek használ (jó lenne hinni: az országnak!) ez az egy éves, mindenképpen átmenetinek látszó állapot. Népszerűség-szerzésre semmiképpen nem alkalmas, inkább csak még nagyobb lesz a lakossági elégedetlenség a hatalomgyakorlókkal és a megszorítások végrehajtóival szemben. (Míg a hátrafelé mutogató és mindenért elődjeit hibáztató Fidesztől alighanem szívesebben lenyelné a lakosság a békát). Az SZDSZ nem tudja majd növelni esélyeit arra, hogy parlamenti párt maradjon, a belső válságokkal is tépázott MSZP nagy pártból közép- (vagy kis) párttá válhat, s a Fidesz irtózatosan túlnyerheti magát 2010-ben. Hogy aztán mihez tud a túlhatalommal kezdeni, miután Bajnai az elindított, ám hatásában később jelentkező "kemény, de hatékony", már most fájdalmasnak ígért intézkedésekkel jól befűt nekik, azt nem tudom. Mint ahogy azt sem: nem lett volna jobb mégis már most átadni nekik az ország rendbetételének népszerűtlen feladatát: mutatnák meg, mire képesek a populista szólamokon túl.

De hát most már lássuk, hogyan muzsikál a nagybőgő. Próbáljuk elviselni káromkodás nélkül, habár, mint ismeretes, a gordon szólamát basszuskulcsban írják.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr121034789

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.03.30. 11:46:27

Régiek új embereUgyan van még néhány – normális körülmények között érdektelen – bizonytalanító tényező (pölö, hogy pontosan milyen mértékű támogatást is kért a szocialista miniszterelnök-jelölt az SZDSZ-től), azonban talán kimondhatjuk: a hátr…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dixidixi 2009.03.30. 14:19:47

Itt most kiállítanak egy ideiglenes Paprikajancsit, aki elviszi balhéban a pár év nyomort.
Nem irigylem...
Bokros legalább már hozzá volt szokva, sőt ő bizonyított is: egy év alatt rendberakta Horvátországot...

FYGureout · http://www.sakraft.hu/ 2009.03.30. 17:05:23

Ide ugyan annyira nem illik, de sok szeretettel invitálunk: ekf-pecs.hu/kategoria/tiszteletbeliek

Elnézést, hogy előzetes értesítés nélkül idéztünk Tőled; tettük ezt annak kapcsán, hogy pécsi blog-körökben gyakran bukkan elő neved, oldalaidat gyakran látogatjuk.

A kezdeményezés innen indult: www.sakraft.hu/2009/03/felhivas-pecs-baranyai-bloggerekhez

Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása